dijous, 5 de maig del 2011

Treballar : Qüestió de sort ?

En el temps que corren hi ha qui diu que tenir feina és una sort, o trobar-ne i/o matenir-la qüestió de sort.... Però, què és la sort?

Sempre havíem pensat que la sort era qüestió d'atzar: "N'hi ha que neixen amb estrella, i d'altres estrellats" com diuen. Idò no, el psicòleg britànic Richard Wiseman, autor de "The Luck Factor" ens intenta demostrar que no és així i que la sort pot ser una habilitat, que ens vendria a corroborar la no menys popular frase "La suerte es de quien se la trabaja".

I tu què en penses?

Llegiu l'article "Cuestión de Suerte" de Isabel Larraburu publicat a www.magazinedigital.com


5 comentaris:

  1. Xavier Elias de Quirós16 de maig del 2011, a les 10:20

    Qüestió de Sort?


    Les persones pesimistes per naturalesa o que es veuen inmerses en uns episodis molt seguits de males experiències, entren en una espiral de negativitat que es traueix en “Pareix que avui tot l’univers està en contra meu” i es realment quant cobra més importància la famosa frase de la llei de murphy “La tostada siempre cae por el lado de la mantequilla”.

    L’esser humà necesita per la seva pròpia naturaleza creurer en alguna cosa superior a ell: fe, sort, mala sort, etc.

    Jo em plantetjo: Per què serà que l’equip guanyador pareix que sempre té la sort al seu favor (la sort del campió)? Qüestió de sort o de que al haver estat l’equip que s’ha preparat més per arribar a la consecució de l’objectiu és el que més oportunitats ha obtingut i les ha sabut aprofitar millor?

    Conclusió: Enlloc d'una qüestiò de sort o mala sort, consider que seria més una qüestiò d’eficacia i eficiencia.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, per la teva participació Xavier!!!, t'anim a que et facis seguidor i continuis aportant el teu gra de sorra...
    Salutacions,

    ResponElimina
  3. Sinceramente pienso que en esta vida hay que ser positiva y saber ver el lado positivo a cualquier suceso. Si solo piensas en negativo todo lo que te pase será malo.

    Como dice el libro "El Secreto" tienes que pensar en lo que quieres conseguir, pensar que puedes conseguirlo y que no hay nada que te lo impida. Tarde o temprano lo consigues, porque piensas positivamente. Si piensas que no puedes conseguir algo, nunca lo conseguirás.

    Pienso que es verdad, hay que tener confianza en uno mismo y pensar que somos capaces de todo.

    Verónica García

    ResponElimina
  4. pienso que la suerte es la suerte.pero no por tener suerte podemos andar sin preocupaciones por la vida.
    creo que la suerte ayuda a quien la busca,pero de suerte no podemos vivir,y para reforzar esta teoria ejemplos sobran.
    la suerte ayuda pero tambien hay que ayudarla.creo que tambien va en proporcion de que tanto queramos lograr nuestros objetivos en la vida.
    en definitiva suerte tambien es sinonimo de muchas cosas como constancia,perseverancia,fe y sobre todo voluntad.
    por ahi tambien dicen:

    "el que busca,encuentra"

    aunque doy fe que he visto gente que ha jugado bingos y siempre pero siempre ellos ganan.pero al menos tuvieron voluntad y fe en su suerte y compraron un numero para jugar

    jaime.

    ResponElimina
  5. Molt bona aportació Vero!!
    La nostra actitud ens marca el dia a dia.
    Tenir l'habilitat i la força de reformular els esdeveniments diaris en positiu,creure en el que feim,el treball i la perseverança és essencial per aconseguir els nostres objectius.
    En aquest sentit, en Jaime ens afegeix "la suerte ayuda, pero también hay que ayudarla" completament d'acord!

    ResponElimina

Els comentaris que deixau no els veureu publicats de forma automàtica, sinó que es publiquen una vegada tenen la meva aprovació per evitar-ne un abús, Gràcies!