dissabte, 28 de maig del 2011

" De la burbuja inmobiliaria a la crisis" segons Aleix Saló

Gràcies al professor Epifanio Quirós m'ha arribat aquesta informació. I encara que en un primer moment l'havia posat a l'apartat de notícies, crec que és prou interessant per tenir un primer pla al bloc, vist el moment que ens toca viure i la repercussió que té a la xarxa.

L'humorista gràfic Aleix Saló triomfa a les xarxes socials i youtube, més de 800.000 reproduccions en 3 dies.
Part de l'història econòmica d'Espanya explicada en 6 minuts, de manera gràfica, molt didàctica i amb un excel·lent sentit de l'humor.
Criticada i alabada a diferents mitjans, em recorda quan Leopoldo Abadia cap al 2008, ens intentava explicar la crisis mundial amb la seva teoria Ninja

A favor o en contra..., quan tenim concentracions 15M arreu d'Espanya, ens hauria de servir per a fomentar l'esperit crític, apel·lar a la responsabilitat que ens pertoca a cadascun de nosaltres, i de qualque manera intentar canviar o replantejar l'economia, l'educació, la política i la societat en general. Esperem que tot aquest moviment arribi a bon port!!

2 comentaris:

  1. Catalina, esto va ¡viento en popa! Espero que el curso termine bien y que las vacaciones sean tan estupendas como te deseo. Son merecidas y renovadoras.
    Un saludo cordial desde Madrid.

    ResponElimina
  2. Muchas gràcias!!! y lo mismo digo, que disfrutes mucho de las vacaciones. Seguimos en contacto,
    Saludos

    ResponElimina

Els comentaris que deixau no els veureu publicats de forma automàtica, sinó que es publiquen una vegada tenen la meva aprovació per evitar-ne un abús, Gràcies!