divendres, 9 de setembre del 2011

INICI DE CURS

Ahir varem comptar amb la presència d' Emilio Duró al Club Diario de Mallorca, tot un privilegi poder-lo veure i escoltar, si tenim en compte que es necessitava inscripció prèvia i que l'aforament estava complet des de feia 1 mes.

Emilio Duró no ens va defraudar, va dir les mateixes coses si fa, no fa, que ara ja fa quasi bé 2 anys, al “congreso del comercio gallego”, que el van fer tan conegut i que gràcies al youtube l'han convertit en un fenomen mediàtic. Tot un fenomen, que s'ha posat de moda i que no para de fer conferències per tot arreu. 

Varen ser gairebé 4 hores d'entusiasme, optimisme, il·lusió i bon humor que es transmeten al públic i que fan que vulguis escoltar-lo una i altre vegada, per què t'enganxa!!!. Com ell diu “ les emocions es transmeten i la vida és qüestió d'actitud”, prenem nota els docents i intentarem que així sigui, i que els nostres alumnes no surtin de l'aula badallant, tot un repte!! 

Ens deixà petites perles, per a la reflexió:
No hay nada peor que un tonto motivado”
Uno tiene la cara que se merece”
Hace lo de siempre y no entiende que le pase lo de siempre: si comes zanahoria, que cagarás...?”
La realidad no existe, la realidad la creáis vosotros”
No es cierto que el que se ríe no trabaja”
El día que sabes que te vas a morir, pierdes el miedo a no ser como te gustaría ser” 

Acabà la conferència, amb un preciós poema de Mario Benedetti. Així que, com ell diu “No innovéis, copiad lo bueno” no se m'acut millor manera per a començar aquest curs que copiant al geni, aquí teniu “La gente que me gusta” 
 
Pels qui encara no coneixeu Emilio Duró, vos recoman:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris que deixau no els veureu publicats de forma automàtica, sinó que es publiquen una vegada tenen la meva aprovació per evitar-ne un abús, Gràcies!